+5 словашки думи всеки ден

Думи на словашки с превод и произношение всеки ден. Попълване на речника и изучаване на словашки език чрез запаметяване на произволни, но интересни и ежедневни думи и фрази на словашки език. Опитайте се да ги запомните всички! И утре елате за нови.

  • Фигура Obrázok

  • Част Časť

  • Шапка Klobúk

  • Честит ти рожден ден Všetko najlepšie k narodeninám

  • Катастрофа Katastrofa