+5 думи на румънски всеки ден

Румънски думи с превод и произношение всеки ден. Попълване на речника и изучаване на румънския език чрез запаметяване на произволни, но интересни и ежедневни думи и фрази на румънски. Опитайте се да ги запомните всички! И утре елате за нови.

  • Народ Popor

  • Самота Singurătate

  • Бял Alb

  • Торта Prăjitură

  • Лисица Vulpe