+5 литовски думи всеки ден

Думи на литовски с превод и произношение всеки ден. Попълване на речника и изучаване на литовски език чрез запаметяване на произволни, но интересни и ежедневни думи и фрази на литовски език. Опитайте се да ги запомните всички! И утре елате за нови.

  • Очила Akiniai

  • Между Tarp

  • Орел Erelis

  • Пейка Suolas

  • Усмивка Šypsotis